NOU TRANSPORT INCLUS IN BUCURESTI SI ZONELE LIMITROFE, COMANDA MINIMA 10 kg pentru TORTURI SPECIALE!
 
021.222.02.18 Comenzi cofetarie 0721.264.900
Categorii produse
Ingrediente
Click aici pentru a vedea lista ingredientelor folosite pentru produsele noastre!
Adrese cofetarii
LOCATIA 1
Bd. Banu Manta, Nr.21A, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.22.20.218
Program:
L - S: 08:00 - 21:00;
D: 09:00 - 21:00
LOCATIA 2
Str. George Valsan Nr. 27, Sector 6, Bucuresti

Program:
L - D: 09:00 - 21:00

E-mail:
info@cofetariaclaus.ro


Ne gasiti si pe Facebook  
 

Cofetaria Claus

Cofetaria Claus din Bucuresti este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra.

Cofetaria noastra dispune de laborator propriu de cofetarie si patiserie, cat si de punct de desfacere propriu, amplasat pe Bulevardul Banu Manta, nr.21A, langa Primaria sector 1, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie. Pentru ocazii speciale in familie si societate - nunti, botezuri, aniversari, majorate, absolviri, sarbatori: Paste, Craciun, Anul Nou, - apelati la serviciile noastre pentru realizarea de produse nepersonalizate si personalizate, pentru a face din aceste evenimente amintiri de neuitat. Cofetaria Claus a devenit in scurt timp un nume de referinta in lumea cofetariilor si patiseriilor din Bucuresti gratie cofetarilor specializaĊ£i din echipa noastra.

Astfel, brand-ul Claus are o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne, cuprinzand: prajituri, cozonaci, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate la comanda, torturi nunta, comenzi cozonaci pentru Paste, Craciun, Anul Nou, torturi de botez, mini prajituri, produse de patiserie, bomboane, fursecuri. Toate produsele sunt din ingrediente naturale, proaspete si de cea mai buna calitate.

Torturile pot lua forma unor personaje de desene animate indragite de copii- Thomas and friends, Tom si Jerry, Tweety, Mickey Mouse, Barbie- sau pot sugera pasiunile sarbatoritului - masini de curse, mingi de fotbal, rachete de tenis etc. Torturile surpriza pot avea forme diverse: dreptunghi, patrat, romb, rotund, iar torturile de ocazie realizate pentru un numar mare de invitati pot fi asezate pe stative, in etaje. Torturi de mireasa - pe suport sau alte forme la comanda, cu diverse compozitii.Torturile cu fotografii comestibile sunt surprize placute facute celor dragi. Contactati-ne telefonic pentru pentru a face comenzi nepersonalizate pentru torturi, platouri cu prajituri, platouri cu foietaje pentru aniversari si sarbatori ! Pentru comenzi speciale - torturi de nunta, torturi aniversare personalizate pentru evenimente speciale, cozonaci, cantitati mari de prajituri sau foietaje - va asteptam la sediul nostru pentru stabilirea detaliilor.