Povestea noastră

Povestea noastră începe de la cozonacul incredibil de pufos și aromat al bunicii pe care niciunul din familia noastră nu aștepta prea mult să se răcească pentru a-l tăia felii. Așa că pentru a ne potoli pofta, îl rupeam pur și simplu, îl desfăceam în fâșii ce ni se topeau pur și simplu în gură. A urmat apoi o prăjitură cu multă ciocolată și fructe de pădure de care ne-am îndrăgotit cu toții, de la mic la mare. Și multe alte prăjituri și foietaje ce ne-au bucurat simțurile și gustul.

Așa că într-o zi a anului 2003, a apărut ideea deschiderii unei cofetării. Să se bucure cât mai multă lume de cozonacii noștri plini de nucă, de pateurile bunicii, de prăjiturile însiropate ori de torturile surprinzătoare ale căror rețete stau ascunse într-un caiet cu pagini îngălbenite.
De atunci a trecut ceva timp, dar nu am schimbat nimic în rețetele noastre. Păstrăm aceeași calitate a ingredientelor și ne dorim ca fiecare prieten care trece pragul cofetăriei Claus să se bucure de gustul deserturilor pe care le pregătim, cu dragoste, în fiecare zi.

Nu trebuie să aștepți un moment special pentru a face o surpriză dulce celor dragi, fă-o chiar azi! Noi te așteptăm!