Laboratorul magic

Postat pe - 25 noiembrie 2016 / Autor - admin / Categorie - Blog Cofetaria Claus

Când mama a făcut prima dată rețeta de cozonac a bunicii, întreaga casă mirosea atât de frumos încât am trăit cu senzația că a venit Crăciunul la început de toamnă. Era ca într-o zi de sărbătoare, doar bradul împodobit lipsea pentru a întregi atmosfera. Și chiar dacă eram doar un copil, îmi aduc aminte perfect cât de mult mi-a plăcut să rup bucăți din cozonacul abia răcorit și cum mușcam cu poftă din fâșiile pufoase pline cu nucă și cacao. Nu mulți copii iubesc cozonacul, așa cum poate iubesc ciocolata. Dar eu întotdeauna m-am bucurat de gustul lui, mai ales când sorbeam cu poftă și dintr-o cană cu lapte. O minunăție!

Dar mama avea multe alte rețete secrete și treptat m-am îndrăgostit de fiecare dintre surprizele ei dulci, înfoiate, cu ciocolată neagră sau albă, cu fructe îmbătate ori marțipan delicios. Mama reușea să transforme în sărbătoare aproape fiecare masă de la final de săptămână. Anii au trecut, iar între timp ne-am gândit să facem fericită cât mai multă lume, așa a apărut cofetăria Claus. Orice pregătim pentru cei care ne calcă pragul o facem ca și cum ar fi pentru noi, toți cei care ne-am bucurat ani la rând de prăjiturile mamei, de torturile ei aniversare care uimeau invitații, de foietajele țanțose și fragede ce ni se topeau în gură.

Nu știu dacă ceea ce se întâmplă în laborator este magie, dar sigur vei găsi de fiecare dată aceleași prăjituri senzaționale, fursecuri delicioase ori bomboane cu gust delicat. Te așteptăm în fiecare zi și îți garantăm clipe dulci și momente magice!